Προπτυχιακά

Φαρμακευτική – Farmacia e Farmacia Industriale

Πληροφορίες

Εισαγωγή χωρίς εξετάσεις

Χαμηλά ετήσια δίδακτρα από 156€

Άμεση αναγνώριση στην Ελλάδα

furniture-interior-sofa-frame-lamp-living-room

Χαμηλό Κόστος Διαβίωσης

Οι σπουδές στην Φαρμακευτική στοχεύουν στην προετοιμασία της επαγγελματικής προσωπικότητας του φαρμακοποιού. Αναμφισβήτητα πρόκειται για σπουδές υπεύθυνες, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες σπουδές με αντικείμενο την ανθρώπινη υγεία.

Ο Φαρμακοποιός είναι σε θέση να ενημερώνει και να εκπαιδεύει σχετικά με τη χρήση φαρμάκων, καλλυντικών, φυτικών προϊόντων, διαιτητικών προϊόντων, καθώς και να κατανοεί τον μηχανισμό των φαρμάκων και τη σωστή τους σύνθεση, προωθώντας έτσι την ασφαλή χρήση τους.

Η Φαρμακευτική αποτελείται από 5 έτη σπουδών, για συνολικά 300 CFU (πανεπιστημιακή πίστωση). Για να αποκτήσει το πτυχίο, ο φοιτητής πρέπει να διεκπεραιώσει μια θεωρητική ή πειραματική διατριβή και πρέπει να έχει πραγματοποιήσει, κατά το πέμπτο έτος του πανεπιστημίου, μια εξάμηνη πρακτική άσκηση σε ένα φαρμακείο ανοιχτό στο κοινό ή στο νοσοκομείο.

Στο τέλος των εξετάσεων και μετά την απόκτηση του πτυχίου, μπορεί κανείς να λάβει μέρος στις κρατικές εξετάσεις προκειμένου να γραφτεί στο Order of Pharmacists.
Οι κρατικές εξετάσεις για την Φαρμακευτική χωρίζονται σε μία γραπτή δοκιμασία, τρεις πρακτικές εξετάσεις και μία προφορική εξέταση.

Η INFONET έχει κάνει συνεργασία με τα δημόσια Πανεπιστήμια της Ιταλίας που προσφέρουν το πρόγραμμα σπουδών της Φαρμακευτικής με ελεύθερη είσοδο και σας εγγυάται:

  • Την εγγραφή σου στο πρώτο έτος της Φαρμακευτικής για το Α.Ε. 2023-24
  • Μαθήματα ιταλικής γλώσσας και ορολογίας από τον εκπαιδευτικό οργανισμό INFONET και από το Πανεπιστήμιο
  • Ενημερωτική online συνάντηση με καθηγητές του τμήματος πριν την έναρξη των μαθημάτων
  • Σημειώσεις μαθημάτων
  • Στην online συνάντηση θα συμμετέχουν και συνεργάτες (ελληνικής προέλευσης), που διαμένουν μόνιμα στην Ιταλία, οι οποίοι θα σε υποστηρίξουν στην καθημερινότητά σου (εύρεση κατοικίας, θέματα καθημερινότητας )

Κατεβάστε τον οδηγό σπουδών

Αίτηση ενδιαφέροντος

Συμπλήρωσε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με τα προσωπικά σου στοιχεία και το αντικείμενο το οποίο σε ενδιαφέρει.

Αφού υποβάλεις την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

ΦΟΡΜΑ

εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα προς την μελλοντική σου καριέρα;